Trailerpremiere: Groteske bilder i David Cronenbergs «Crimes of the Future»

David Cronenberg byr på store navn og muterte kropper i sin  nye sci-fi Crimes of the Future. En film som spås å sjokkere publikum på filmfestivalen i Cannes.

– Den vil skape kaos og kontrovers, det er helt sikkert. De siste 20 minuttene er vanskelige å sitte igjennom. Jeg forventer at folk forlater kinoen, besvimer eller får panikkanfall i Cannes, sier en anonym kilde til filmsiden World of Reel.

Den første traileren byr på kjente ansikter og makabre bilder når en kjent performancekunstner (Viggo Mortensen) har som mål å sjokkere med en offentlig visning av sine muterte organer. Lea Seydoux spiller partneren hans Caprice og Kristen Stewart dukker opp for å undersøke parets rare hobby.

Crimes of the Future er David Cronenbergs første film på på syv år. Mannen som ga oss skrekkklassikere som The Dead Zone (1983) og The Fly (1986) i tillegg til filmer som Crash og Naken lunsj. Han vender nå tilbake til røttene med nok en skrekkfilm forankret i science fiction-sjangeren.

Sjekk ut traileren her:

Cronenberg vender tilbake til sin tidlige filmskaping på mer enn én måte: Crimes of the Future er også tittelen på en av hans aller første filmer, fra 1970.