«Fast & Furious 10» har fått ny tittel

Vin Diesel melder på Instagram at innspillingen av «Fast X» offisielt er i gang. Kinopublikummet kan glede seg til mai 2023.

Tittelen ble ikke «Fast10 Your Seatbelts» som noen håpet på. Den tiende filmen i den actionfylte franchisen ser ut til å nøye seg med tittelen «Fast X». Dette er annonsert av Vin Diesel som tok til Instagram for å feire den første opptaksdagen.

Nå går den populære filmserien mot målet. Tanken er å spille inn to filmer samtidig, som til sammen utgjør en megaladet finale. Selvfølgelig får Diesel selskap av familien: Jordana Brewster, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris og Nathalie Emmanuel er offisielt tilbake i rollene sine. The Wrap bekrefter også at Charlize Theron kommer tilbake som skurken Cipher og at Sung Kang spiller Han igjen.

Nye for det voksende ensemblet er Jason Momoa (Aquaman) som skurken, samt Brie Larson (Captain Marvel) og Daniela Melchior (The Suicide Squad) i enda mer hemmelige roller.

Vi vet foreløpig ikke noe om handlingen, men vi forventer raske biler, ville stunt, eksplosjoner. Fast X kommer på kino i mai neste år.