Jason Momoa får hovedrollen når «Minecraft» blir spillefilm

Det gjøres nå et nytt forsøk på å lage «Minecraft»-baserte spillefilmen, som har blitt rapportert siden minst 2014. Napoleon Dynamite-regissør Jared Hess skal nå ta med seg spillfenomenet til kinolerretet.

The Hollywood Reporter skriver at ingen ringere enn Jason Momoa forhandler om hovedrollen. Aquaman- og Dune-stjernen kan være plakatnavnet prosjektet trenger for å komme videre. Ikke nok med det, Warner Bros. har funnet en ny regissør i Jared Hess. Handlingen er foreløpig ukjent.

Hollywood lenge prøvd å få en filmatisering av den velkjente spillserien. Det har blant annet vært snakk om Shawn Levy (Night at the Museum) i registolen og Steve Carell foran kamera. Andre regissører har kommet og gått, så det gjenstår å se om studioet endelig har funnet det rette laget til å ta Minecraft til det store lerretet.