Star Trek: Strange New Worlds får eksklusiv premiere på Paramount+ i Norge og Norden fredag 6.mai.

er basert på årene kaptein Captain Christopher Pike var bak roret i legendariske U.S.S. Enterprise.

Den helt nye serien vil inneholde fanfavoritter fra sesong to av Star Trek : Discovery, Anson Mount som kaptein Captain Christopher Pike, Rebecca Romijn som Number One og Ethan Peck som Science Officer Spock. Serien følger Pike, Spock og Number One i årene før Captain Kirk gikk om bord i U.S.S. Enterprise, mens de utforsker nye verdener rundt galaksen.

Ny episode slippes hver uke.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen