Klart for ny runde med Kristoffer Joner i «Maskineriet»

Sesong 2 av Viaplay-serien Maskineriet med Kristoffer Joner i hovedrollen har premiere på Viaplay 15. mai. 

Første sesongen av spenningsserien Maskineriet slo alle seerrekorder på Viaplay i premieredøgnet. Nå er Kristoffer Joner endelig tilbake i rollen som Olle Hultén.

I den nye sesongen av serien soner hovedpersonen Olle en fengselsstraff i Sverige, men håper å bli løslatt for god oppførsel. Helt til han blir anklaget for medvirkning til et drap hans ekskone Monika (Emilia Roosmann) har begått. Det blir starten på en desperat kamp for å bli sluppet fri, samtidig som livet til hans kone Josefin (Hanna Alström) på utsiden er alt annet enn normalt.

– For min del var andre sesong av Maskineriet en ekstremt utfordrende innspilling da min rollefigur Josefin utsettes for en rekke ekstreme situasjoner. Jeg ble utslitt både fysisk og psykisk, og det tror jeg de andre skuespillerne også ble. Andre sesongen av serien er alt annet enn en behagelig reise, og jeg håper seerne følger med oss på alle de mørke opp- og nedturene, sier Hanna Alström.

I tillegg til nevnte Joner, Alström og Roosmann møter vi Julia Schacht, Roshi Hoss og Anastasios Soulis i fremtredende roller. Sesong to av Maskineriet består av seks episoder og Richard Holm er nok en gang regissør.