(L-R): Lo’ak and a tulkun in 20th Century Studios' AVATAR: THE WAY OF WATER. Photo courtesy of 20th Century Studios. © 2022 20th Century Studios. All Rights Reserved.

Teasertraileren fra «Avatar: The Way of Water» er nå ute

Teasertraileren fra «Avatar: The Way of Water», som har blitt vist på kino fra 4. mai, er nå ute.

James Camerons første oppfølger til hans “Avatar”, den mest innbringende filmen noensinne, har premiere på norske kinoer 14. desember.

Ronal i Avatar: The Way of Water.

Mer enn ett tiår etter hendelsene i den første filmen, forteller «Avatar: The Way of Water» historien om Sully-familien (Jake, Neytiri og deres barn), om tragediene som følger dem, og hvor langt de må gå for å beskytte hverandre og holde seg i live.

Filmen er regissert av James Cameron og produsert av Cameron og Jon Landau. Rollebestningen består av Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement, og Kate Winslet.