Joachim Trier og Eskil Vogt forlater  Oslo Pictures for å utvikle fremtidige prosjekter i selskapet Don’t Look Now. De er for tiden i samtaler med potensielle nye produksjonspartnere om fremtidige filmer, skriver Screen.

Paret, som har jobbet sammen siden tidlig på 1990-tallet, slo seg sammen med Oslo Pictures i 2018, sist på deres Oscar-nominerte Verdens verste menneske, regissert av Trier.

Don’t Look Now Productions eies av Trier og Vogt. Selskapet har vært medprodusent på alle filmene deres siden Oslo, 31. august i 2011. Paret diskuterer allerede ideer for oppfølgingsmanuset til Verdens verste menneske, skriver Screen.

Joachim Trier og Eskil Vogt forlater  Oslo Pictures for å utvikle fremtidige prosjekter i selskapet Don’t Look Now.

Trier og Vogt sier i en uttalelse til Screen, «Vi er takknemlige for tiden vår i Oslo Pictures og suksessen vi alle har delt på Verdens verste menneske men vi er ikke lenger knyttet til selskapet eller noen av deres fremtidige prosjekter. Vi er nå dypt inne i skrivingen og utviklingen av Joachims neste prosjekter i vårt eget selskap og ser frem til å starte et spennende nytt kapittel i karrieren vår med nye produksjonspartnere.»

Produsentene deres på Verdens verste menneske Andrea Berentsen Ottmar og Thomas Robsahm, forlater også Oslo Pictures; Robsahm begynte nylig i Nordisk Film. Dyveke Bjørkly Graver, som var Verdens verste menneskes utøvende produsent, forlater også selskapet.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen