Harrison Ford og Helen Mirren er klare for «Yellowstone»-prequelen «1932»

Taylor Sheridans berømte «Yellowstone» om Dutton-familien skal utvides ytterligere. I «1932» skal vi følge Harrison Ford og Helen Mirren.

Rollelisten blir stadig bedre og bedre i Yellowstone-universet. Paramount+ kunngjorde i dag at Helen Mirren og Harrison Ford vil spille hovedrollene i «1932» (arbeidstittel), den neste delen av Dutton-historien.

Utvider fortellingen

Yellowstone-universet utvider seg nok en gang. I tillegg til «1883», hvor vi fikk følge Sam Elliot som cowboyen Shea Brennan, blir det nå også «1932», hvor vi får se andre etterkommere av Dutton-familien. IndieWire rapporterer at Helen Mirren og Harrison Ford er klare for serien.

«Yellowstone» følger familien Dutton som eier den største gården i hele Montana. Ikke alt går som en dans på roser for familien, og sammen må de ordne opp og svare på alt som kan skje ute i det nordvestlige USA.

I dag er Taylor Sheridan den viktigste manusforfatteren i live. Sheridans historier appellerer til et bredt publikum.

Følger flyttingen

«1883» er den første prequel til serien, og handler om hvordan familien flyttet fra Texas til Oregon før de bygde ranchen sin i Montana. «1932» blir dermed en oppfølger til «1883», og vil antagelig ta for seg temaer som det amerikanske alkoholforbudet og den store depresjonen.

Sheridan har ikke ligget på latsiden de siste årene. I tillegg til å skrive «Sicario»-filmene, «Hell or High Water», «Wind River» og regissere sistnevnte, har han også laget «Yellowstone» og dens prequel.

I tillegg til «1883» og «1932» planlegger Paramount+ også å produsere «1981»- og «6666»-seriene. Førstnevnte er også en prequel, mens «6666» interessant nok ikke finner sted i fremtiden, men handler om ranchen «Four Sixes» i Texas.

I løpet av de siste 4 årene har Sheridan på egenhånd skrevet mer enn 50 timer med seriemateriale.