Pluto TV er nå ute i Norge med 70 ny gratiskanaler

I samarbeid med MTV spilte det internasjonalt kjente svenske bandet Mando Diao på lanseeringen inn en unik og intim MTV Unplugged-forestilling i Stockholm i går i forbindels med lanseringen av Pluto TV.

Pluto TV er nå ute i Norge og resten av Norden. Tjenesten avslørte i dag en enorm programkatalog som inneholder mer enn 70 unike og lokalt kuraterte kanaler.

Pluto TV lanseres i Norden gjennom et partnerskap med Nordic Entertainment Group (NENT Group). Pluto TV, som kombinerer med lokale, populære innholdet fra Viafree og Pluto TVs globale programmering og teknologi. For første gang vil den ledende gratis, annonsebaserte tjenesten Pluto TV lanseres i kombinasjon med en lokal AVOD (ad-supported video-on-demand)-tjeneste, Viafree, som gir en  gratis strømmeopplevelse til seere i Sverige, Danmark og Norge. Etter lanseringen vil Viafree fases ut som en frittstående tjeneste.

“Pluto TV ble lansert for mange år siden for å underholde planeten, og dagens etterlengtede lansering i Norden bringer oss så mye nærmere å nå målet vårt,” konkluderer Tom Ryan, President and CEO, Paramount Streaming. “Å kombinere denne alliansen med et respektert, lokalt selskap viser ytterligere hvilken type dristig innovasjon vi bruker for å fremme vårt globale fotavtrykk. Ved å bringe sammen det beste fra begge verdener, Pluto TV og Viafree, leverer vi et vinnende partnerskap og plattform, gratis, med noe for enhver smak.”

Programoversikten

Pluto TV i Norden har en overflod av programmering, inkludert globalt anerkjente titler fra innholdspartnere, fanfavoritter og eksklusive titler fra Paramounts elskede merkevarer, samt omfattende timer med lokale hits fra Viafree.

 Livesport

For første gang internasjonalt vil Pluto TV i Norden tilby direktesendt sport. Bellator MMA, den ledende globale MMA-organisasjonen, vil ha en dedikert kanal som strømmer alle 2022-kamper eksklusivt i Norden, med mange kamper direktestrømmet, i tillegg til bonus- og bibliotekinnhold, fra fredag ​​24. juni med BELLATOR 282. Mester Gegard Mousasi tar imot den ubeseirede nummer 1-rangerte Johnny Eblen.

Pluto TV har også inngått samarbeid med World RX for å tilby alle 2022 live-arrangementer og eldre løp fra RX FiA World Rallycross gjennom en dedikert kanal, RX TV, tilgjengelig i Danmark og Norge fra 1. juli. World RX på Höljes, Sverige, 2.-3. juli vil være det første direktesendte arrangementet på den elektriske rallycross-kanalen som vises 24/7.

VIAFREE-innhold

Pluto TV tilbyr et robust utvalg av lokalt innhold fra Viafree med en dedikert seksjon med det beste fra AVOD-tjenesten. Norske seere kan blant annet se frem til Luksusfellen, Eventyrlig Oppussing og kjediskokkeprogrammet Camp Kulinaris.

I både Norge og Danmark kan publikum strømme en kanal med det enormt populære realityformatet Paradise, som vil bli tilgjengelig på Pluto TV i Danmark og Norge senere denne måneden, med nye episoder hver uke, etter programmets premiere på strømmetjenesten Viaplay.

Eksklusive programmer

I samarbeid med MTV vil det internasjonalt kjente svenske bandet Mando Diao spilte på lanseeringen inn en unik og intim MTV Unplugged-forestilling i Stockholm. Forestillingen får eksklusiv premiere på Pluto TVs egen MTV Unplugged-kanal i oktober.

Noe for enhver smak

Pluto TV tilbyr for tiden et bredt utvalg av kanaler kuratert av dedikerte lokale programmerere, med alt fra film- og seriekanaler til sterke faktakanaler, med noe for enhver smak.

Pluto TV vil også lanseres med en dedikert Star Trek-kanal med populære Star Trek-serier som Star Trek: Deep Space Nine og Star Trek: Voyager.

På Pluto TV Movies finner du en rekke storfilmer, deriblant sci-fi-klassikeren og Oscar®-nominerte Dune av regissør David Lynch; komediefilm Dinner for Schmucks med Paul Rudd og Steve Carell; og action-blockbusterenRed Dawn med Chris Hemsworth.

På Pluto TV kan kriminalitetspublikum strømme skremmende historier om drap, dristige ran og rettsmedisinske etterforskninger fra klassiske krimprogrammer som FBI Files, New Detectives og COPS, samt nye serier som True Nordic Crimes.​

Pluto TV vil vise frem noe av det mest elskede innholdet fra Paramounts familie av merkevarer. Fra MTV-biblioteket vil Pluto TV tilby dedikerte kanaler med The Hills, Catfish: The TV Show og Ex on The Beach. Comedy Central-hits som en dedikert 24/7 South Park-kanal er for tiden tilgjengelig, sammen med returen av The Daily Show på en Comedy Central-merket kanal, med episoder utgitt samtidig som den amerikanske premieren. Barn og familier kan glede seg over Nickelodeon-kanaler, som PAW Patrol, Svampebob Firkant, Dora utforskeren og iCarly.

Gratis

Pluto TV er tilgjengelig gratis, uten registrering nødvendig på alle større strømmeenheter (TV, smarttelefon, nettbrett, PC) via Pluto TV-nettleseren www.pluto.tv, via app på Apple TV, Android TV, Samsung, LG og iOS- og Android-apper tilgjengelig på Apple Store og Google Play. Chromecast og Amazon Fire TV vil bli lagt til distributørene fra begynnelsen av juni.