Se trailer nå: Alicia Vikander er «Irma Vep»

«Irma Vep» har premiere på filmfestivalen i Cannes denne helgen. I Norge får den premiere på HBO Max 7. juni.

HBO Max har sluppet den første teasertraileren for «Irma Vep», med svenske Alicia Vikander i hovedrollen. I sommer får vi se en nyinnspilling av en nyinnspilling – og «en uhyggelig krimthriller» ifølge strømmetjenestens egen beskrivelse.

Vikander spiller rollen som den amerikanske filmstjernen Mira. Lei av Hollywood og etter et mislykket forhold, reiser hun til Paris, for å delta i en nyinnspilling av stumfilmen «Les Vampires». Men snart begynner forskjellene mellom Mira som person og karakteren hun spiller å viske ut og smelte sammen. Hvor går grensen mellom fiksjon og virkelighet, mellom kunst og liv?

Miniserien «Irma Vep» er skapt av Olivier Assayas – basert på hans egen spillefilm med samme navn fra 1996. Da så vi Maggie Cheung i hovedrollen

Rollelisten inkluderer også Vincent Macaigne, Jeanne Balibar, Devon Ross, Lars Eidinger, Adria Arjona og Tom Sturridge blant annet.