Sky har sluppet de første første bildene og en teaser-trailer som avslører Sir Kenneth Branagh i rollen som statsminister Boris Johnson for den kommende dramaserien This England.

Den nye femdelte miniserien er skrevet og regissert av Michael Winterbottom (The Trip, Greed), og vil utforske de tumulte første månedene av Johnsons tid i embetet.

Hovedfokuset vil være COVID-19-pandemien der beslutninger ble tatt som ville komme til å endre livene til så mange over hele landet.


I tillegg til Branagh som statsminister, vil flere andre prominente skikkelser også bli avbildet i This England, med Ophelia Lovibond (Feel Good) som spiller Carrie Johnson og Andrew Buchan (The Crown) som daværende helsesekretær Matt Hancock.

I tillegg til helt nye bilder, har Sky også gitt ut en kort teasertrailer, som viser noen av de dramatiske pressekonferansene.

I tillegg til å takle COVID-19-pandemien, vil This England også berøre saker knyttet til Brexit så vel som Johnsons egne kontroverser, både personlige og politiske.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen