Miniserien The Girl From Plainville forteller den sanne historien om Michelle Carter, som havner i sentrum av en beryktet rettssak etter kjærestens selvmord.

The Girl From Plainville er basert på Esquire-artikkelen av Jesse Barron, og har Elle Fanning i hovedrollen som Michelle Carter.

Serien er inspirert av den sanne historien om hennes enestående «sms-selvmords»-sak. Serien utforsker Carters forhold til Conrad Roy III og hendelsene som førte til hans død og senere hennes domfellelse for ufrivillig drap. Ved siden av Fanning finner man Chloë Sevigny som Lynn Roy. Ellers med virker blant annet Colton Ryan, Cara Buono, Kai Lennox  og Norbert Leo Butz.

Serien kommer på strømmetjenesten STARZPLAY som ble lansert i Norge for kort tid siden.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen