Trailer: Se Ryan Gosling i actionthrilleren «The Grey Man»

Russo-brødrene regisserer Ryan Gosling, Chris Evans og Ana de Armas i sommerens mest påkostede Netflix-film, som kommer på strømmetjenesten 22. juli.

The Grey Man er en av Netflixs mest overdådige og ambisiøse originalfilmer, signert Russo-brødrene. I sommer er det tid for premiere og nå har strømmetjenesten gitt oss en første trailer for den stjernespekkede actionthrilleren.

I The Grey Man ser vi Ryan Gosling i rollen som CIA-agenten Court Gentry, aka Sierra Six, som kommer over mørk informasjon om byrået. Han blir snart jaget verden rundt av sin tidligere kollega Lloyd Hansen (Chris Evans), som er fast bestemt på å eliminere ham, men ved sin side har han agenten Dani Miranda (Ana de Armas).

Rollelisten inkluderer Gosling, Evans og de Armas akkompagnert av navn som Jessica Henwick, Wagner Moura og Bridgerton Family-stjerneskuddet Regé-Jean Page. I tillegg finner vi Billy Bob Thornton som gruppeleder Donald Fitzroy, den første som rekrutterte Court.

Både Anthony og Joe Russo står for den felles regien. Sistnevnte har også jobbet med filmens manus. Handlingen er basert på en roman fra 2009, av forfatteren Mark Greaney, som er den første i rekken av flere bøker.

Ta en titt på den første traileren til The Grey May nedenfor: