Se Ray Liotta i en av hans siste roller

Apple TV+ har sluppet traileren for «Black Bird», en kommende psykologiske thriller-serie med Taron Egerton og Ray Liotta i hovedrollene. 

Miniserien er utviklet og produsert av kritikerroste Dennis Lehane – forfatteren bak blant annet «Mystic River» og «Shutter Island».

Jimmy Keene er helten til skolens fotballag, sønn av en høytstående politimann og som blir tatt for narkosalg. Når han dømmes til ti års fengsel, står han overfor sitt livs valg: å sone hele straffen i åpen institusjon, uten mulighet for prøveløslatelse, eller overføres til lukket institusjon for rettspsykiatrisk behandling. Da må han også bli venn med seriemorderen Larry Hall som ble dømt for voldtekt. Keene innser raskt at hans eneste utvei er å få en anerkjennelse …

Taron Egerton har hovedrollen som Jimmy Keene.

Den fengslende historien – der menneskene bak gitteret er de som skal løse mysteriet – er basert på en sann historie. «Black Bird» er basert på James Keenes memoarer, og rollen spilles av Taron Egerton. Som morderen Larry Hall ser vi Paul Walter Hauser.

Videre dukker den nylig avdøde skuespilleren Ray Liotta opp i rollen som Jimmy Keenes far, Big Jim Keene. Se traileren her:

De to første episodene, av totalt seks, får premiere 8. juli på Apple TV +. De resterende episodene slippes deretter en om gangen på fredager.