«The Queen’s Gambit» og andre Netflix-serier blir spill

For et halvt år siden annonserte strømmetjenesten Netflix at de begynte å tilby spill i tillegg til deres solide bibliotek med filmer og TV-serier. «The Queen’s Gambit», «La Casa de Papel» og «Shadow and Bone» dukker snart opp som spill på strømmetjenesten.

Spillene er tilgjengelige på mobiltelefoner og nettbrett, hvor du kan laste ned titlene fra kategorien «Netflix Games» i appen. Så langt er det noen «Stranger Things»-spill og typiske mobilspill, men nå investerer strømmetjenesten i flere titler basert på TV-seriene sine.

Under deres Geeked Week-arrangement opplyste de at de lager spill basert på «The Queen’s Gambit», «La Casa De Papel», «Shadow and Bone» og «Too Hot to Handle».
«The Queen’s Gambit Chess» handler ikke overraskende om sjakk, hvor du skal få spille det klassiske brettspillet, lære hvordan det fungerer av Beth Harmon og konkurrere mot venner.

I spillet basert på den populære spanske serien «La Casa de Papel», ringer en gammel venn av professoren ham for en jobb, noe som fører til at gruppen blir dratt inn i et stort ran i et kasino i Monaco.