Daniel Craig kommer tilbake i ny «Knives Out»

Strømmegiganten Netflix har betalt millioner av dollar for to oppfølgere til mordmysteriet Knives Out. Nå meldes det at den første slippes rundt jul, og bærer tittelen Glass Onion: A Knives Out Mystery.

Netflix forbereder julepremiere for Glass Onion: A Knives Out Mystery med Daniel Craig tilbake i rollen som detektiv Benoit Blanc.

Daniel Craig kommer tilbake i rollen som detektiven Benoit Blanc. Denne gangen venter et funn i Hellas, hvor han møter nye mistenkte og en ny forbrytelse. Ensemblet inkluderer en stjerneparade av navn som Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson og Dave Bautista.

Regissør Rian Johnson sier på Twitter at planen hans alltid har vært å følge i Agatha Christies fotspor, med flere filmer hvor hver historie har sin egen tone.

– Jeg elsker hvordan Agatha Christie alltid fornyer seg kreativt. Det er en vanlig misforståelse at bøkene hennes følger samme mal om og om igjen, men fansen vet at det ikke er sant. Det handler ikke bare om miljøer eller drapsmetoder. Hun tøyde alltid whodunnit-sjangeren. Hun skrev spionthrillere, slasher-skrekk og gotiske romanser.