Her er første bilde av skurken i «Spider-Man: Across the Spider-Verse»

I oppfølgeren til «Spider-Man: Into the Spider-Verse» vil Miles Morales møte skurken som kan kontrollere interdimensjonale portaler – The Spot.

Med den animerte Spider-Man: Into the Spider-Verse åpnet Sony en ny måte å fortsette å lage filmer med Spider-Man uten påvirkning fra Disney og Marvel. «Into the Spider-Verse» ble en suksess både kritisk og økonomisk, slik at ikke bare én, men to oppfølgere er på vei.

I forbindelse med animasjonsfestivalen i Annecy-festivalen har Sony nå vist skurken fra den kommende oppfølgeren Spider-Man: Across the Spider-Verse.

Tweeten lyder: «Møt The Spot, Miles Morales’ mest fryktede fiende til dags dato, som debuterte på Annecy-festivalen. Han spilles av Jason Schwartzman.

Etter å ha vært involvert i en laboratorieulykke, ble The Spots (eller Dr. Jonathan Ohnn som han egentlig heter) fylt med interdimensjonale portaler. Disse kan han kaste rundt, kontrollere og sende folk til forskjellige steder eller dimensjoner. Med Into the Spider-Verse begynte Sony å leke med forskjellige universer og hvis det er en karakter som passer inn i det temaet er det rolig The Spot.

Spider-Man: Across the Spider-Verse, på kino 2. juni 2023.