Ryan Gosling spiller hovedrollen som Ken sammen med Margot Robbies tittelfigur i regissør Greta Gerwigs Barbie, som kommer på kino neste sommer.

Vi har endelig en første titt på en blekeblond, solbrun, sixpack med Ryan Gosling som Ken i den kommende Barbie-filmen. Bildet, som har en smilende Gosling lent mot en knallrosa søyle, kommer fra Warner Brothers.

Filmen, med Margot Robbie i hovedrollen, ble annonsert helt tilbake i 2014. Den blir regissert av Greta Gerwig.

Filmen vil også inneholde Will Ferrell som administrerende direktør i et leketøysselskap.
Barbie slippes neste sommer den 21. juli. Lite er kjent om filmens handling på dette tidspunktet, men det er trygt å si etter dagens avsløring at det meget vel kan være en viss campiness over den. Dessverre vil ikke Aquas hit-øreorm av en sang Barbie Girl være med i filmen for å hjelpe til med det.

Tidligere i år fikk vi vår første titt på Robbie som tittelfiguren i et lignende knallrosa sett som smilte bak rattet på en rosa cabriolet.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen