Det er en 4 timer lang versjon av «Elvis», ifølge Baz Luhrmann

Regissøren måtte kutte ut mye godsaker han gjerne ville  hatt med for å tilfredstille produsentene før kinopremieren.

24. juni er det tid for kinopublikum å møte Elvis Presley på det store lerretet. Austin Butler tar på seg rollen som den legendariske rockestjernen i Baz Luhrmanns swingende film som suser gjennom en både imponerende og dramatisk karriere.

Filmen er drøyt 2,5 timer lang, men det er ingenting i forhold til originalversjonen før regissøren måtte bruke saksen i materialet og klippe. Luhrmann (kjent for «The Great Gatsby» og «Moulin Rouge!») Sier i et intervju at det finnes en 4-timers versjon av «Elvis» med mange scener som kanskje aldri ser dagens lys:

– Jeg har en firetimersversjon, men du må få den ned til 2.30 … Jeg skulle gjerne ha dykket ned i noen andre ting, det er så mye innspil. For eksempel, forholdet til bandet, jeg måtte kutte det, og det er interessant hvordan oberst (Elvis manager spilt av Tom Hanks) blir kvitt dem, sier han til Radio Times.

Blant klippescenene er også hans første kjæreste Dixie, og et omskrevet møte med president Richard Nixon.

– Elvis begynte å gjøre helt sprø ting, som å gå og møte Nixon. Den var der lenge, men til slutt kan man ikke få med seg alt, og jeg fokuserte i stedet på karakterens reise.