Det blir juli med «Spider-Man» på Disney+

I dag kunngjorde Disney+ i Norge at fire Spider-Man-filmer lanseres på strømmetjenesten i juli, og gir fansen tilgang til mer fra Marvel-samlingen, alt på ett sted.

De første Spider-Man-filmene Spider-Man 2  (2004), The Amazing Spider-Man 2  (2014), Spider-Man: Homecoming (2017) og Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)» vil bli gjort tilgjengelig for abonnenter 1. juli.

Listen over Sony Pictures-filmer og lanseringsdatoer som kommer til Disney+ i Norge finner du nedenfor:

Spider-Man 2 (2004) – tilgjengelig 1. juli 2022

I Spider-Man 2 kommer Tobey Maguire tilbake som den milde Peter Parker, som sjonglerer den delikate balansen i sitt dobbeltliv som universitetsstudent og en overmenneskelig kriminalitetsbekjemper. Peters liv blir enda mer komplisert når han konfronterer en ny nemesis, den briljante Otto Octavius ​​som har blitt reinkarnert som den maniske og multi-tentaklerte «Doc Ock». Når Doc Ock kidnapper MJ, må Spider-Man gå tilbake til handling når eventyret når nye høyder av enestående spenning.

The Amazing Spider-Man 2 (2014) – tilgjengelig 1. juli 2022

Det er flott å være Spider-Man, men å være Spider-Man har en pris: bare Spider-Man kan beskytte sine medmennesker i New York fra de formidable skurkene som truer byen. Med fremveksten av Electro må Peter konfrontere en fiende som er mye kraftigere enn han. Og når hans gamle venn, Harry Osborn, kommer tilbake, innser Peter at alle fiendene hans har én ting til felles: OsCorp.

● Spider-Man: Homecoming (2017) – tilgjengelig 1. juli 2022

En ung Peter Parker/Spider-Man begynner å navigere i sin nyvunne identitet som den nettslyngende superhelten. Peter vender hjem, hvor han bor sammen med sin tante May, under det våkne øyet til sin nye mentor Tony Stark. Peter prøver å falle tilbake til sin vanlige daglige rutine, men når gribben dukker opp som en ny skurk, vil alt som Peter synes er viktigst, bli truet.

● Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) – Tilgjengelig 1. juli 2022

Phil Lord og Christopher Miller, de kreative hjernene bak The Lego Movie og 21 Jump Street, bringer sine unike talenter til en ny visjon om et annerledes Spider-Man-univers, med en banebrytende visuell stil som er den første i sitt slag. Spider-Man: Into the Spider-Verse introduserer Brooklyn-tenåringen Miles Morales, og de ubegrensede mulighetene til Spider-Verse, der flere enn én kan bære masken.