«Royalteen» – ny norsk Netflix-film

 I dag slipper Netflix de første bildene fra den norske filmen Royalteen. Den romantiske filmen handler om ei ung jente og en kommende konge, og har global premiere 17. august på Netflix.

Royalteen er regissert av Per-Olav Sørensen og Emilie Beck. Filmen er basert på boken Arvingen, den første boken i den prisbelønte, romanserien for unge voksne, Halve kongeriket, og er skrevet av Randi Fuglehaug og Anne Gunn Halvorsen.

Royalteen er en kjærlighetshistorie om å leve med sine feil, møte sin frykt, og gå viralt på nett. Når nykommeren Lena (Ines Høysæter Asserson) og den norske prinsen Karl Johan (Mathias Storhøi), Kalle blant venner, begynner å få følelser for hverandre er Lena sjarmert, men også skeptisk – av flere grunner.

Partyprinsen Kalle er en gjenganger i sladrebladene og bloggene – en av dem skrevet anonymt av Lena, helt frem til hun ble avslørt. Lena er veldig klar over at å date den fremtidige kongen kan potensielt sette dem begge i en vanskelig situasjon. Hun har heller ikke fortalt Kalle, eller noen andre, om hennes mørkeste hemmelighet – nemlig grunnen til at hun flyttet fra hjembyen.