Klart for «Sandman» – mørk fantasy på Netflix

Vi møter store og mørke fantasy-verdener i den nye traileren til «The Sandman» Filmatiseringen av Neil Gaimans  grafiske romaner, som har vært under utvikling i mange år, kommer til Netflix i begynnelsen av august.

Etter lang ventetid har det veldig snart blitt tid for å ta del i «The Sandman», tv-serien av DCs grafiske romaner med samme navn. Med knappe to uker igjen til premieren har Netflix sluppet en ny trailer, som gir oss en litt lengre forhåndsvisning av det overdådige fantasy-dramaet.

I sentrum av handlingen står den mektige, udødelige Dream også kjent som Morpheus eller Sandman. Etter å ha blitt holdt fanget i over et århundre, må han begi seg ut på en reise gjennom flere forskjellige verdener og tidslinjer, for å rette opp sine tidligere feil, og vinne tilbake kreftene som er tatt fra ham.

Serien beskrives av Netflix som en blanding av moderne myter, historiske legender og mørk fantasy. Den nye traileren lover et dramatisk, storslått eventyr, der mye står på spill både i virkeligheten og i drømmenes verden.

Forfatter Neil Gaiman har også vært med på å utvikle og produsere serien. Hovedrollen spilles av Tom Sturridge, og rollebesetningen inkluderer også blant andre Gwendoline Christie, David Thewlis og Stephen Fry.

«The Sandman», hvis første sesong består av ti episoder, slippes på Netflix 5. august.