La deg inspirere av de beste seriene om dating i 2022 

Kjærlighet er kanskje det aller største temaet når det kommer til både filmer og serier. Slik har det alltid vært, og sånn kommer det nok helt sikkert til å fortsette å være. Men hvilke serier er egentlig de aller beste og hvordan kan man ta inspirasjon fra disse filmene og seriene når det kommer til sine egne forhold og ikke minst sitt eget potensielle singelliv. I denne artikkelen skal vi snakke om dating og kjærlighet gjennom film og serier som medium. 

I takt med at det har blitt mer og mer populært å date på nett og det stigma som var knyttet til det å møte noen på nett har forsvunnet, har vi sett at det har blitt mer og mer vanlig å bruke datingsider eller apper når det kommer til vår alles jakt på kjærligheten. Det at flere dater på nett har også betydd at det ikke bare har dukket opp flere og flere steder, plattformer og apper man kan gjøre dette gjennom – slik at det blir lettere å finne likesinnede, det har også dukket opp mer og mer i populærkultur som film og serier.  

 

Reality-TV vs. Fiksjon 

Fordi flere og flere av oss bruker plattformer som C-Date og andre dating-plattformer har det blitt mer og mer inspirerende å også se på andres kjærlighetshistorier – enten det er ekte historier eller historier som er skrevet. Under skal du få noen tips og triks som vi har hentet fra noen populære filmer og serier. La oss derfor dykke direkte ned i kjærlighetstips fra både fiksjon og realityserier. 

  • Love Island – Love Island er en realityserie der vi følger single på jakt etter kjærligheten. Det kommer hele tiden nye mennesker inn i villaen, noe som kan skape flid mellom de som har begynt å date, og til tross for at dette er et program der det er mye fokus på utseende er det likevel noen gode tips å hente i forhold til moderne dating: 1) bli kjent med noen før du bestemmer deg for om du faktisk liker noen, unngå å for kjappe valg 2) vit hva du vil ha og vær flink til å sette grenser 3) det at det ikke funker har sjeldent noe med deg som person å gjøre, men heller at dere to bare ikke er den beste matchen 4) gode vennskapet og lojalitet er minst like viktig som kjærlighetsforhold og bør ikke undervurderes.  
  • This is Us – Dette er en fiksjonsserie, men er en av de aller mest hjerteskjærende kjærlighetshistoriene du kan forestille deg. Her er noen tips fra denne serien: 1) den du er sammen med bør også være din beste venn 2) prioriter forholdet ditt hvis du vil at det skal fungere på lang sikt 3) det er dere to mot verden, aldri mot hverandre 4) det er bedre å ha elsket og mistet den du elsket, enn å aldri ha elsket i det hele tatt. 
  • Modern Family – Dette er enda en fiksjonsserie og handler om kjærlighet på mange forskjellige måter. Her er noen av de tingene du kan ta med deg inn i dating-livet ditt: 1) Velg den du elsker, og ikke den familien din elsker 2) Det er ikke alltid slik at alle forstår kjærligheten deres, men det betyr ikke noe for hvor riktige dere faktisk er for hverandre 3) Det er viktig å tro på at du fortjener kjærlighet for å finne kjærligheten 4) Kjærlighet kan ikke stoppes av landegrenser. 

Dette er bare noen av de tingene man kan lære fra noen av de mest populære seriene for tiden om kjærlighet. Det er så mange måter å date på i dag, og det er så viktig at man er flink til å ta vare på seg selv mens man dater, både når det kommer til den skuffelsen man opplever igjen og igjen når noe man hadde håpet skulle bli til noe ikke blir til noe, og hvordan man kan bli slått ut av kurs av problemstillinger med familie, selvtillit eller andre utfordringer. Dating i 2022 kan være en utfordring, men ingen kjærlighet er umulig. Det å la seg inspirere av de store kjærlighetsfortellingene på film er noe man også kan gjøre, og på siden vår finner du utallige forslag til hvilke filmer man kan se på, så det er bare å booke en filmkveld full av kjærlighet hvis du vil finne igjen troen på romantikk og evig kjærlighet igjen.