Star Wars-serien «Andor» er en måned forsinket

Den kommende Star Wars-serien på Disney+ har fått en ny trailer med kunngjøringen om at den vil ha premiere en måned senere enn forventet.

Tidligere trodde man at Star Wars-serien «Andor», som handler om karakteren Cassian Andor fra filmen «Rogue One» hvor han spilles av den meksikanske skuespilleren Diego Luna, skulle ha premiere 31. august.

I en ny trailer får vi vite at seriens premiere vil bli utsatt med omtrent tre uker, med en ny premieredato 21. september. I tillegg vil hele tre episoder vises på strømmetjenesten på premieredagen.

Serien foregår fem år før «Rogue One: A Star Wars Story» fra 2016 og vil ha en første sesong på hele 12 episoder og en andre sesong med samme antall, i motsetning til tidligere Star Wars-serier som var på rundt seks episoder.

Her får vi følge med på hvordan Cassian Andor infiltrerer det galaktiske imperiet og tar på seg hemmelige operasjoner for opprørerne. I serien ser vi også svenske Stellan Skarsgård  som karakteren Luthen, som vi får se mye av i den nye traileren. Forest Whittaker kommer også tilbake som Saw Gerrera.


Showrunner og manusforfatter er Tony Gilroy, som skrev manuset til «Rogue One: A Star Wars Story» sammen med Chris Weitz.
De tre første episodene av «Andor» får derfor premiere på Disney+ 21. september. Vi har også fått en ny plakat, som du kan se nedenfor.