Den svenske filmstjernen Alexander Skarsgård skal dukke opp i Michael Shannons kommende regidebut «Eric Larue», som handler om en skoleskyting i USA.

I tillegg til å være en talentfull skuespiller, skal Michael Shannon også regidebutere med den kommende filmen «Eric Larue». Oscar-nominerte Shannon vil ikke dukke opp som skuespiller selv, men Deadline melder at Alexander Skarsgård, Judy Greer, Paul Sparks, Alison Pill og Tracy Letts er tatt med på produksjonen.

«Eric Larue» er opprinnelig et skuespill. Det handler om en mor hvis tenåring begikk en skoleskyting og drepte tre klassekamerater. I tillegg til å møte sønnen i fengselet, må hun også møte mødrene til de drepte barna.

Selv om vold står sentralt i historien, handler stykket mer om hva vi velger å tro og hva man gjør for å komme videre etter en traumatisk opplevelse. Michael Shannon har ikke tidligere regissert, men med tanke på talentet hans for skuespill, og stykket filmen er basert på, vil «Eric Larue» være noe utenom det vanlige.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen