Foto: Michael Campanella/Getty Images for Universal Pictures

Alexander Skarsgård i skoleskytingdrama

Den svenske filmstjernen Alexander Skarsgård skal dukke opp i Michael Shannons kommende regidebut «Eric Larue», som handler om en skoleskyting i USA.

I tillegg til å være en talentfull skuespiller, skal Michael Shannon også regidebutere med den kommende filmen «Eric Larue». Oscar-nominerte Shannon vil ikke dukke opp som skuespiller selv, men Deadline melder at Alexander Skarsgård, Judy Greer, Paul Sparks, Alison Pill og Tracy Letts er tatt med på produksjonen.

«Eric Larue» er opprinnelig et skuespill. Det handler om en mor hvis tenåring begikk en skoleskyting og drepte tre klassekamerater. I tillegg til å møte sønnen i fengselet, må hun også møte mødrene til de drepte barna.

Selv om vold står sentralt i historien, handler stykket mer om hva vi velger å tro og hva man gjør for å komme videre etter en traumatisk opplevelse. Michael Shannon har ikke tidligere regissert, men med tanke på talentet hans for skuespill, og stykket filmen er basert på, vil «Eric Larue» være noe utenom det vanlige.