Brad Pitt overtok Kinotoppen, men Tom Cruise imponerer

Bullet Train med Brad Pitt i hovedrollen overtok Kinotoppen denne helgen, men  med Minions: Historien om Gru hakk i hæl.

Minions: Historien om Gru viser seg å være sommeren stor kinosuksess. Filmen er sett av hele 343.737 siden premieren 1. juli. På tredjeplass finner vi DC Super-kjæledyrligaen. Filmen  har floppet internasjonalt for Warner, og ser heller ikke ut til å nå de store høyder her hjemme.

Passert en halv million

Den første filmen satte en ny standard når det gjaldt flyscener. Top Gun: Maverick gir oss er rett og slett flyscener av en annen verden.

En film som derimot har nådd de store høyder er Top Gun: Maverick. Filmen passerte en halv million solgte billetter på norsk kinoer etter å ha solgt 6.905 billetter sist helg, noe som holdt til en fjerdeplass. Top Gun: Maverick og nå er oppe i totalt 501.153 billetter.

Se hele Kinotoppen her