Warner Bros. vurderer å skrote DC-filmen «The Flash»

De sitter på en rådyr superheltfilm der stjernen stadig er i trøbbel. Hvordan vil Warner Bros. håndtere problembarnet Ezra Miller?

Ezra Miller har satt Warner Bros i en vanskelig situasjon for å si det mildt på grunn av hans irrasjonelle og kriminelle oppførsel. Forleden ble skuespilleren anklaget for innbrudd og tyveri i hjembyen Vermont, og det er bare den siste av alle de skandaløse overskriftene. I flere måneder har vi kunnet lese meldinger om blant annet krangler og slåsskamper.

Neppe en drømmesituasjon for studioet som slipper superheltfilmen «The Flash» med Ezra Miller i hovedrollen neste sommer. Hvordan vil Warner Bros håndtere dette PR-marerittet?

I følge Hollywood Reporter vurderer studioet for tiden tre alternativer:

1. Miller søker profesjonell hjelp for sin oppførsel, og kan senere si ifra i et åpenhjertig intervju om alt som har skjedd de siste årene.

2. Hvis Miller nekter å søke hjelp, kan studioet fortsatt gi ut filmen. Hovedrolleinnehaveren vil imidlertid ikke dukke opp i noen intervjuer, og rollen som The Flash vil senere bli erstattet.

3. Det mest drastiske scenariet (men ikke umulig siden WB slaktet «Batgirl») er å skrote «The Flash» helt. Det ville vært for dyrt å ta alle scenene til Ezra Miller på nytt, men selvfølgelig kostbart («The Flash» kostet 200 millioner dollar å skyte).