«Si Ingenting» med den beste åpningshelgen for en dokumentar i 2022

Kamelen slo a-ha og Karpe på kino. «Si Ingenting» har hatt den beste åpningshelgen for en dokumentar i 2022 og er sett av over 9000 besøkende.

Kinodokumentaren om rapper og artist Kamelen har hatt en eventyrlig åpningshelg på kino. «Si Ingenting» slår både Karpe-dokumentaren «Vegg Vegg Vegg» og Drillo-dokumentaren «Alt for Norge» i åpningshelgen. Den knuste også fjorårets store musikkdokumentar, «a-ha the Movie» som ble sett av 3664 i åpningshelgen.

Gjennom ærlige øyeblikk, spenstige virkemidler og et fett lydbilde får vi oppleve begge sidene av hans personlighet: Samfunnsborgeren med profesjonell artistkarriere og livet på stell og den andre Marcus, han som lar ADHD’en få utløp gjennom å pushe alle grenser og fraværende impulskontroll.

Inklusive forhåndsvisninger  har 9343 besøkende til nå fått med seg dokumentaren om Norges største gangsterrapper. Filmen har også fått gode kritikker.

I forbindelse med filmen dro Kamelen, regissør og produsenter ut på en førpremiereturné i nesten hele landet. I tre spreke biler har Marcus og produksjonen besøkt hele 17 norske byer og presentert filmen for et ventende publikum.

–  Vi visste at «Si ingenting» ville bli godt tatt imot av publikum etter å ha vært på en omfattende kinoturné med Marcus hvor vi har møtt mange av den ivrigste fansen hans. Han har mange veldig lojale tilhengere i hele landet og han tar godt vare på alle. I tillegg er det moro å se at filmen treffer mye bredere enn fanskaren, sier film -og markedssjef Martin Svalastog.

I «Si Ingenting» har filmskaperne fulgt Marcus Møll Mosele (29), alias Kamelen i over to år. Fra første dag ute av fengsel til konsertscener i hele Norge svømmende på folkehav.