Succession sesong 4 spiller inn scener i Norge

HBO kan i dag bekrefte at scener til den fjerde sesongen av den Emmy-belønte HBO Original-serien Succession skal spilles inn i Norge i løpet av høsten.  

HBO Max og Seriedagene kan også avsløre at kostymedesigner for Succession, Michelle Matland, kommer til Seriedagene torsdag 15. september for å holde en sesjon om hennes arbeid med de foregående sesongene.

Kostymedesigneren Michelle Matland vil stå på scenen i Oslo for å dele hvordan hun har bidratt til å fortelle Roy-familiens historie i løpet av tre sesonger med effektive og subtile virkemidler. Moderator for sesjonen er Sarah Sørheim.

Familiedrama

Innspillingen av fjerde sesong av det eksplosive familiedramaet startet i New York i juli. Serien, skapt av Jesse Armstrong, utforsker temaer som makt og familiedynamikk gjennom øynene til patriarken Logan Roy (Brian Cox) og hans fire voksne barn, Kendall (Jeremy Strong), Siobhan (Sarah Snook), Roman (Kieran Culkin), og Connor (Alan Ruck).

I sesong fire, som skal bestå av ti episoder, rykker salget av mediekonglomeratet Waystar Royco til teknologivisjonæren Lukas Matsson stadig nærmere. Konsekvensene av det enorme salget skaper eksistensiell angst og splittelse blant Roy-familiens medlemmer som spekulerer i hvordan livene deres vil bli når avtalen er fullført. En maktkamp følger mens familien forbereder seg på en fremtid der deres kulturelle og politiske makt er sterkt begrenset.

De to første sesongene av Succession har vunnet ni priser av totalt 23 Emmy-nominasjoner. Den andre sesongen vant hele syv Emmys, blant annet for Outstanding Drama Series. Sesong tre, som hadde premiere i oktober i fjor, har sanket en rekke guild-priser som WGA, DGA og PGA, samt en SAG Award for beste dramaensemble.