De tre beste filmene på Netflix akkurat nå

Det finnes mange gode filmer du bør se på Netflix, men nå skal vi gi deg de aller beste og nyeste filmene du bør ta en titt på. For det er ingen hemmelighet at det av og til er vanskelig å vurdere hvilke filmer man skal se. Vi håper at denne listen kan hjelpe deg.

Som sagt så kan du finne alle disse filmene på strømmetjenesten Netflix, en av verdens største strømmetjenester. På samme måte som du kan sammenligne mobilabonnementer hos Mobil24.no, så kan du sammenligne strømmetjenster. Netflix er en av strømmetjenestene som har mest å by på, noe som gjør den til en gunstig og nokså rimelig strømmetjeneste.

 

Purple Hearts

Cassie Salazar og Luke Morrow kunne ikke vært mer forskjellige. Cassie jobber natt på en bar i Oceanside, CA for å få endene til å møtes mens hun forfølger drømmen om å bli en velkjent singer/songwriter. Luke er en marinepraktikant, i ferd med å sende ut for tjeneste, som finner trøst i tjenestens disiplin. Et tilfeldig møte i Cassies bar endrer livet deres. Cassie drukner i medisinske regninger etter å ha blitt diagnostisert med diabetes og Luke har en gjeld han sliter med å bli kvitt.

Kan de jobbe sammen for å fikse opp i begges finansielle problemer, og vil de noen gang finne kjærligheten? En fin og morsom film med god musikk og en rørende slutt. Passer for hele familien.

 

Carter

Carter, som våkner to måneder inn i en dødelig pandemi som stammer fra DMZ som allerede har ødelagt USA og Nord-Korea. Han som ikke husker fortiden sin, finner et mystisk apparat i hodet og en dødelig bombe i munnen. En stemme i ørene hans gir ham ordre om å unngå å bli drept, og han blir kastet ut i en mystisk operasjon mens CIA og nordkoreanske kupp jager ham tett.

Kastet rett inn i et farlig oppdrag med ingen av minnene hans intakt, må en mann unnslippe døden mens han prøver å finne ut hvem han er, hvordan han havnet her, og hvem er den mystiske stemmen i øret hans som kaller ham «Carter»? En spennende og fantastisk film du kan glede deg til å se.

 

The Gray Man

Six, en dyktig leiemorder i det dype coveret Sierra-programmet til CIA, er byråets beste dødshandler. Et oppdrag går imidlertid dårlig, og nå er Six på flukt fra CIA med den sosiopatiske tidligere agenten Lloyd Hansen på sporet. Hjulpet av agent Dani Miranda og handler Donald Fitzroy, må Six være hans mest hensynsløse for å unngå Hansen, som ikke vil stoppe noe for å få Six ned.

For handler dette oppdraget egentlig om personlig økonomi og penger eller handler det om noe mye, mye større? Gled deg til å se denne spennende og actionfylte storfilmen med Ryan Gosling i hovedrollen. Her er det aldri et eneste kjedelig øyeblikk.

Netflix har alle slags show. For alt i fra matlaging til fotball.