SkyShowtime er nå offisielt lansert i Europa

Den nye pan-europeiske strømmetjenesten er nå live i Norge og de andre nordiske landene.

SkyShowtime vil ha eksklusive TV-premier på helt nye filmer fra Paramount Pictures og Universal Pictures, Hollywoods to eldste studioer som sammen står for nesten 50 % av Hollywoods kinofilmer.

Den helt nye strømmetjenesten SkyShowtime lanseres offisielt i dag, og bringer for første gang deres premiumtilbud av eksklusiv og ikonisk underholdning fra verdens største studioer til hjem i Norge, Danmark, Finland og Sverige.

SkyShowtime samler den beste underholdningen fra verdens største studioer og historiefortellere. Med tusenvis av timer med kvalitetsunderholdning for hele familien vil tjenesten inneholde et bredt utvalg av verdens mest etterlengtede serier og filmer.

SkyShowtime vil være stedet for et utvalg av nye storfilmer etter at de er lansert på kino og i leie/kjøp-vinduet, deriblant tre av årets største kassasuksesser: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion og Minions: Historien om Gru. Blant de andre Hollywood-storfilmene som får premiere på SkyShowtime finner vi The Northman, Sing 2, Sonic the Hedgehog 2, The Lost City, Downton Abbey: A New Era, Nope, Belfast, Ambulance, and The Bad Guys.