«50 Shades», «Killing Eve» og Marvel-stjerner blir med Kenneth Branaghs neste Poirot-film

Det er en ny skummel «whodunit» på gang. Kenneth Branagh gjentar rollen sin som Hercule Poirot i en filmatisering av Agatha Christies Hallowe’en Party med tittelen A Haunting in Venice.

Sammen med Branagh denne gangen er Tina Fey, Jamie Dornan, Michelle Yeoh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly og Riccardo Scamarico.

Dette er Branaghs tredje filmatisering av en Christie-roman. A Haunting in Venezia følger Poirot mens han tar opp detektivhatten sin igjen og deltar på en seanse i et hjemsøkt palass hvor en av gjestene blir myrdet.

«Dette er en fantastisk utvikling av karakteren Hercule Poirot, så vel som Agatha Christie-serien,» sa Branagh til Variety. «Basert på en kompleks, lite kjent fortelling om mystikk som foregår på Halloween i en billedskjønn henrivende by, er det en fantastisk mulighet for oss, som filmskapere, og vi nyter sjansen til å levere noe virkelig vil gå kaldt nedover ryggen til vårt lojale filmpublikum. ”

Filmen skal lanseres på kino en gang i 2023.