Brendan Fraser er åpen for en fjerde «The Mummy»

Hovedpersonen fra 90-tallets «The Mummy», Brendan Fraser var misfornøyd med nytolkningen av «The Mummy» med Tom Cruise, men er åpen for en fjerde film.

«The Mummy»-skuespilleren Brendan Fraser har avslørt i et intervju med Variety at han er åpen for å delta i en fjerde «Mummy»-film. Skuespilleren som ble megastjerne etter den første filmen og dens oppfølger «The Mummy: The Return» understreker at konseptet må være riktig:
– Jeg vet ikke hvordan det ville fungere, men jeg ville vært åpen for det hvis noen kom på den rette ideen.

I 2017 prøvde Universal å starte serien på nytt og resultatet ble megafloppen «The Mummy» med Tom Cruise i hovedrollen. Fraser selv var ikke involvert i filmen, men forteller hvorfor han tror den floppet:
– Det er vanskelig å lage den filmen. Ingrediensen vi hadde i vår «The Mummy», som jeg ikke så i den nye filmen, var underholdningen. Det var det som manglet i den versjonen! Det var for mye av en ren skrekkfilm. «The Mummy» skal være en spennende tur, ikke skremmende og skummel.

Fraser er for tiden aktuell  i den meget anerkjente comeback-rollen i dramaet «The Whale».