Ny juleserie av Per-Olav Sørensen på Netflix

Hjem til jul ble en megasuksess for Netflix. Når har Per-Olav Sørensen  slått seg sammen med Lars Saabye Christensen. Resultatet er serien Julestorm som lanseres på Netflix 16. desember 2022.

Miniserien, som består av 6 episoder, har et stort ensemble av skuespillere fra hele Norden, inkludert Ida Elise Broch, Dennis Storhøi, Jan Gunnar Røise, Alexandra Rapaport, Jon Øigarden, Thea Sofie Loch Næss, Valter Skarsgård og Ghita Nørby med flere.

Foto: Agnete Brun

I miniserien møter vin gruppe mennesker ankommer Oslo lufthavn. Noen for å ønske sine kjære velkommen, noen for å reise hjem til familiene sine, og noen for å fly bort og slippe unna julen. Men på en eller annen måte går juleplanene over styr. De er alle strandet på flyplassen og klokken tikker – det er bare 24 timer til jul – så hva gjør de?

Fotot: Agnete Brun

Per-Olav Sørensen og Lars Saabye Christensen jobbet sammen på  NRK-serien Halvbroren (2013). Sørensen har skrevet manus sammen med Saabye Christensen og Jan Trygve Røyneland(Kongens nei).