Pluto TV lanserer sin kanal nummer 100 i Norge

Gratis-strømmetjenesten avslører at den 100.kanalen blir MTV Movie Hits og lanseres i dag den 31.oktober.

Gratis-strømmetjenesten Pluto TV, et selskap fra Paramount, ble lansert den 18.mai i Norden. Strømmetjenesten har siden gang rullet ut en rekke kanaler, i tillegg et stort tilbud på on-demand. Nå er Pluto TV klar med sin historiske 100.kanal som har fått navnet MTV Movie Hits. Den helt nye kanalen tilbyr en stor variasjon av forskjellige sjangere og artister som har musikk til noen av de største filmene noensinne. Dermed kan du nyte hits og de klassiske musikkvideoene døgnet rundt!

Blant de ikoniske låtene finner vi Lady Gagas og Bradley Coopers Oscar- og Golden Globe-vinnende Shallow fra A Star Is Born (2018), Wiz Khalifas rørende See You Again feat Charlie Puth fra Fast 7 (2015), Men In Black av Will Smith fra den herlige klassikeren Men in Black (1997), Whitney Houstons I Will Always Love You fra den romantiske thrillerenThe Bodyguard (1992), Sugababes’ Too Lost In You fra juleklassikeren Love Actually (2003), Survivors Eye of the Tigerfra Sylvester Stallones megahit Rocky 3, Adeles Oscar®- og Golden Globe-belönnede Skyfall fra James Bond-filmen med samme navn, Celine Dions magiske My Heart Will Go On fra Titanic (1997), Madonnas Beautiful Stranger fra Bond-parodien Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999), Kenny Loggins’ Footlose fra filmen med samme navn og rapperen Eminems Lose Yourself fra hans filmdebut 8 Mile  (2002).