20th Century Studios har i dag sluppet en ny trailer og plakat for «Avatar: The Way of Water», James Camerons første oppfølger til «Avatar», den mest innbringende filmen noensinne.

Med «Avatar: The Way of Water» tar James Cameron publikum med tilbake til Pandora i et spektakulært og spennende actioneventyr. Mer enn ett tiår etter hendelsene i den første filmen, forteller «Avatar: The Way of Water» historien om Sully-familien (Jake, Neytiri og deres barn), om tragediene som følger dem, og hvor langt de må gå for å beskytte hverandre og holde seg i live.

«Avatar: The Way of Water» er regissert av James Cameron og produsert av Cameron og Jon Landau. Rollebestningen består av Zoe Saldaña, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang og Kate Winslet. Manus er skrevet av James Cameron, Rick Jaffa og Amanda Silver.

«Avatar: The Way of Water» har premiere på norske kinoer 14. desember

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen