Ny trailer for «Avatar: The Way of Water»

20th Century Studios har i dag sluppet en ny trailer og plakat for «Avatar: The Way of Water», James Camerons første oppfølger til «Avatar», den mest innbringende filmen noensinne.

Med «Avatar: The Way of Water» tar James Cameron publikum med tilbake til Pandora i et spektakulært og spennende actioneventyr. Mer enn ett tiår etter hendelsene i den første filmen, forteller «Avatar: The Way of Water» historien om Sully-familien (Jake, Neytiri og deres barn), om tragediene som følger dem, og hvor langt de må gå for å beskytte hverandre og holde seg i live.

«Avatar: The Way of Water» er regissert av James Cameron og produsert av Cameron og Jon Landau. Rollebestningen består av Zoe Saldaña, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang og Kate Winslet. Manus er skrevet av James Cameron, Rick Jaffa og Amanda Silver.

«Avatar: The Way of Water» har premiere på norske kinoer 14. desember