Nye serier i en rekke forskjellige sjangere kommer på SkyShowtime

 En helt ny strømmetjeneste avslører i kveld eksklusive seriepremierer på et europeisk lanseringsevent i Amsterdam. Nye serier med Sylvester Stallone, Harrison Ford, Helen Mirren, Andrew Scott, Jeff Wilbusch og Gemma Arterton kommer eksklusivt på SkyShowtime.

Nye serier i en rekke forskjellige sjangere kommer på SkyShowtime i løpet av de kommende månedene, med noen av de største navnene i Hollywood

Det eksklusive lanseringseventet for SkyShowtime arrangeres i kveld i Amsterdam. Arrangementet, med Alex Zane som vert, gir en forsmak på det nye og eksklusive innholdet som har premiere på SkyShowtime i løpet av det neste året.

Stjerner fra mange av strømmetjenestens seriepremierer vil være til stede, blant andre Rebecca Romijn og Ethan Peck fra Star Trek: Strange New Worlds, Demián Bichir fra Let The Right One In,og Clara Rugaard fra The Rising.

Blant de andre store talentene som kaster glans over arrangementet, er Halos Bokeem Woodbine og Yerin Ha, A Friend of the Familys Jake Lacy og Colin Hanks, og The Callings Jeff Wilbusch og Juliana Canfield.

Nye titler som rulles ut i løpet av det kommende året, inkluderer The Calling, Funny Woman, Mayor of Kingstown sesong 2, Rabbit Hole, Ripley, Three Women og Taylor Sheridan-serien Tulsa King, 1923 og Lioness.

De nye seriene som kunngjøres i kveld, består av en rekke sjangere og kan skilte med noen av Hollywoods mest anerkjente skuespillere:

  • The Calling: En krim/dramaserie med NYPD-detektiven Avraham Avraham (Jeff Wilbusch), hvis tro på menneskeheten er hans superkraft når sannheten skal avdekkes. Avraham veiledes av en dyp spiritualitet og religiøse prinsipper, og blir tvunget til å stille spørsmål ved sin egen menneskelighet i det en tilsynelatende rutinemessig etterforskning snus på hodet. Premiere: 1. desember 2022.
  • Tulsa King: Oscar-nominerte Taylor Sheridan står bak Tulsa King, hvor Sylvester Stallone (også Oscar-nominert) spiller New York-mafialederen Dwight «The General» Manfredi, som løslates fra fengselet etter 25 år og blir sendt rett i eksil av sjefen sin for å etablere forretningen i Tulsa i Oklahoma. Mens han innser stadig mer at mafiafamilien kanskje ikke har hans beste interesser i tankene, bygger Dwight sakte opp en gjeng bestående av svært atypiske karakterer som hjelper ham med å etablere et nytt kriminelt imperium – på et sted som for ham like gjerne kunne vært en annen planet. Premiere: desember 2022

  • 1923: Oscar-nominerte Taylor Sheridan står bak 1923, den neste delen av «Yellowstone»-historien, etter den kritikerroste serien 1883. De Oscar-nominerte skuespillerne Harrison Ford og Helen Mirren har hovedrollene i 1923, som introduserer en ny generasjon av Dutton-familien og utforsker det tidlige nittenhundretallet. Pandemier, tørke, slutten av forbudstiden og de harde trettiåra plager fjellregionen i vest, hvor Dutton-familien bor og sliter. Premiere: januar 2023
  • Funny Woman: Denne komiserien er basert på Nick Hornbys bestselgende roman Funny Girl, hvor skjønnhetsdronningen Barbara Parker (Gemma Arterton) fra Blackpool gjør alt for å lykkes i London – midt i «the swinging 60s». Humoren viser seg å være Parkers største ressurs, og hun omdefinerer hva det vil si å være en morsom kvinne. Premiere: januar 2023
  • Mayor of Kingstown sesong 2: Mayor of Kingstown er laget av Oscar-nominerte Taylor Sheridan og Hugh Dillon, og følger den mektige McLusky-familien i Kingstown i Michigan, hvor fengselssystemet er den eneste industrien som går med solid overskudd. Med skuespillere som Oscar-nominerte Jeremy Renner og Oscar-vinner Dianne Wiest, tar serien opp temaer som institusjonell rasisme, korrupsjon og ulikhet, og gir et usminket innblikk i deres forsøk på å etablere orden og rettferdighet i en by som ikke har noen av delene. Premiere: 2023
  • Rabbit Hole: Denne spionthrillerserien handler om John Weir (Kiefer Sutherland), en ekspert innen bedriftsspionasje som anklages for drap og må håndtere mektige krefter som kan påvirke og kontrollere befolkninger. Premiere: 2023
  • Ripley: Denne serien er basert på Patricia Highsmiths bestselgende romaner om Tom Ripley, og forteller historien om en rotløs mann på 60-tallet i New York. Når han ansettes av en velstående familie, viser det seg å føre til bedrageri, svindel – og til slutt drap. Andrew Scott spiller hovedrollen som Tom Ripley, Johnny Flynn er Dickie Greenleaf, og Dakota Fanning portretterer Marge Sherwood. Premiere: 2023
  • Three Women: Basert på den internasjonalt bestselgende sakprosaboken av Lisa Taddeo, som også er ansvarlig produsent. Denne uforglemmelige og intense serien følger livene til Sloane (DeWanda Wise), Maggie (Gabrielle Creevy) og Lina (Betty Gilpin) – tre svært forskjellige kvinner fra forskjellige deler av USA – som har gått med på å dele historiene sine om begjær med en sørgende forfatter, Gia (Shailene Woodley). Premiere: 2023
  • Lioness: Oscar-nominerte Taylor Sheridan står bak Lioness, som er basert på et ekte CIA-program, og følger Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira). Den tøffe, men lidenskapelige, unge marinesoldaten rekrutteres til CIAs Lioness Engagement Team for å være med på å ta ned en terrororganisasjon innenfra. Zoe Saldaña spiller Joe, stasjonssjefen for Lioness-programmet, som har i oppgave å trene, administrere og lede sine kvinnelige undercover-agenter.

SkyShowtime-sjefen Monty Sarhan uttaler: «Briljante historier er essensielle for SkyShowtime, og det er grunnen til at jeg er så stolt av kveldens kunngjøring om at så mange eksepsjonelle serier med noen av Hollywoods største navn snart vil være tilgjengelig på vår tjeneste. Det er showtime!»

Et spennende utvalg av helt nye storfilmer vil også slippes på SkyShowtime i løpet av de kommende månedene. Smakebiter av Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Northman, Downton Abbey: A New Era, Nope, Ambulance og The Bad Guys vises alle i løpet av kveldens arrangement.

SkyShowtime har store filmer, nye kvalitets-TV-serier, barne- og familieinnhold og et utvalg av ikoniske klassikere og bokssett fra Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios og Peacock – alt tilgjengelig for strømming i én og samme tjeneste.

SkyShowtime tilbyr også lokalt originalinnhold, dokumentarer og spesialprogrammer i sine markeder.