Se traileren til Oscar-favoritten «The Whale»

Brendan Fraser er allerede trukket frem som en Oscar-favoritt for sin opptreden i det kommende dramaet The Whale.

Selv om filmen har premiere i USA om en knapp måned, har vi først nå fått den første traileren som viser frem mange av de flotte anmeldelsene som filmen har fått på ulike filmfestivaler rundt om i verden.

I traileren får vi også en god titt på den fullstendig transformerte Brendan Frasier, som mange kanskje husker som stjernen i Mummy-filmene på 90- og 00-tallet.

Vil spise seg ihjel

Fraser spiller hovedrollen som Charlie, en overvektig engelsklærer som bestemmer seg for å spise seg i hjel etter å ha mistet sin homofile elsker. I mellomtiden sliter han med å få kontakt med sin 17 år gamle datter, spilt av Stranger Things-stjernen Sadie Sink. Fraser har lagt på seg mye for rollen og veier rundt 230 kg i filmen.

Darren Aronofsky står for regien. Dramaet er hans første film siden 2017s Mother!, som fikk ekstremt blandede anmeldelser. Det ser imidlertid ut til at regissøren, som også har stått bak filmer som Black Swan og Requiem for a Dream, nå er tilbake i Oscar-racet med sin mye film.

The Whale har norsk kinopremiere 10. mars 2023.