I dag slippes 5. sesong av «Yellowstone»

Sesong 5 får premiere på SkyShowtime klokken 18.00 mandag den 14.november. På premieren slippes de to første episodene.

Oscar- og Emmy-vinner Kevin Costner spiller John Dutton. John er patriarken til en gårdsfamilie i Montana, og eier av den største ranchen i USA. Det er historien om Duttons kamp for å forsvare landet og familien hans mot innblanding utenfra, inkludert fra et indianerreservat og fra landutviklere. Sykdom og familiehemmeligheter legger press på Duttons, og politiske ambisjoner og eksterne partnerskap truer fremtiden deres.

I den første episoden av sesong 5, som har fått tittelen «One Hundred Years is Nothing», ser vi John Dutton blir tatt i ed som guvernør i Montana. Når John setter seg inn i kraften i sin nye stilling, tar han dristige grep for å beskytte Yellowstone fra motstanderne. Duttons familie og ansatte nyter guvernørens ball. Sesong 5 får premiere på SkyShowtime klokken 18.00 mandag den 14.november. På premieren slippes de to første episodene.

Serien er skapt. av Taylor Sheridan og har i sesong fem en kritikerrost rollebesetning inkludert Oscar-vinner Kevin Costner og i tillegg blant annet  Luke Grimes, Kelly Reilly og  Wes Bentley.  I den kommende sesongen er Josh Lucas tilbake som unge John Dutton.