Se teaseren med Harrison Ford og Helen Mirren i «1923» her

1923 er den nyeste serien i Yellowstone-universet, og denne gangen er Harrison Ford og Helen Mirren om bord.

1923 kommer eksklusivt på SkyShowtime i januar. For tiden vises også den femte og helt nye sesongen av Yellowstone, USAs mest populære serie, også på samme tjeneste.

Den neste installasjonen av Dutton-familiens fortid er i ferd med å begynne, og den finner sted i en tid da det ville vesten har blitt det harde vesten. Tørke, pandemier, slutten av den store depresjonen og forbudstiden nærmer seg slutten. Dette gir grobunn for både muligheter og farer.

John (Harrison Ford) og Cara Dutton (Helen Mirren) vil gjøre alt for å sikre at kaos ikke herjer landet deres. Både for å beskytte eiendommen deres, men også familien. Serien vil delvis følge oppstandelsen til det som skal bli Yellowstone-ranchen vi kjenner fra hovedserien.