Nå kommer «Tulsa King» med Sylvester Stallone

28. november kommer Tulsa King med  Sylvester Stallone i hovedrollen på SkyShowtime. Den ti episoder lange serien  følger New York-mafiamedlem Dwight «Generalen» Manfredi (Stallone) etter at han er løslatt fra fengselet etter 25 år.

Han blir sendt av mafiasjefen sin for å etablere virksomhet i Tulsa, Oklahoma. Han innser at mafiafamilien hans kanskje ikke har de beste interesse for ham i tankene. Derfor setter Dwight sammen sitt eget team og hjelper til med å etablere et nytt kriminelt imperium på et sted som for ham like godt kunne vært en annen planet.

A.C. Peterson som Pete, Domenick Lombardozzi somCharles “Chickie” Invernizzi og Chris Caldovino som Goodie Carangi I Tulsa King. Foto Cr: Brian Douglas/Paramount+.

Tulsa King er det siste tilskuddet til Taylor Sheridans voksende univers på SkyShowtime, som inkluderer 1883, Mayor of Kingstown og de kommende seriene 1923 og Lioness.