Disse filmene kan du spille i hjemmekinoen i 2023

Hvert år er fullpakket med store filmer, enten vi snakker om fortsettelsen av tidligere fortalte fortellinger, lanseringen av nye, eller skuespill med store budsjetter som bare ser ut til å fange oppmerksomheten vår uansett tema. I den forbindelse er 2023 ikke annerledes. Du kan velge å se disse fantastiske filmene på kino, eller å bygge din egne hjemmekino i stua ved hjelp av refinansiering av eksisterende lån. 

 Fra spionfilmer til superheltfilmer, kommer 2023 til å bli spekket med massevis av filmatisert godhet. Her vil det finnes noe for enhver og det er ingen tvil om at det blir et bra kinoår – bare sjekk ut dette:

 

Bygg en hjemmekino!

Hvis du ønsker å se fantastisk film i kinokvalitet hver dag, så kan du vurdere å kjøpe en hjemmekino. Det er faktisk ikke så mye som skal til for å kunne bygge en helt egen hjemmekino, og med noen få investeringer så vil filmopplevelsen bli enormt mye bedre. Likevel kan det koste litt, og et alternativ da kan være å låne penger til å finansiere det. Oppussing er faktisk det vi nordmenn bruker mest penger på! Du kan også se på mulighetene for refinansiering av lån, slik at du kan få bedre lånevilkår, lavere renter og en mer optimal oversikt over egen økonomi. 

M3GAN

Litt mer enn et år etter at de leverte en av internetts favorittskrekkfilmer med «Malignant», har forfatteren Akela Cooper og produsenten James Wan slått seg sammen for nok en spennende, potensielt overdreven historie. Dette er en film mange allerede har satt på listen sin. 

Som filmens første trailer avslørte, følger «M3GAN» robotingeniøren Gemma som plutselig blir siktet for å ta vare på sin unge niese Cady etter at jenta mister begge foreldrene sine i en ulykke. Overveldet av det nye ansvaret bestemmer Gemma seg for å introdusere Cady for M3GAN, en avansert naturtro dukke som fungerer med sofistikert kunstig intelligens og er designet for å være en vennlig følgesvenn. Til å begynne med virker M3GAN som den perfekte motgiften mot Cadys ensomhet, men når dukken begynner å stille spørsmål ved hendes egen programmering og til og med rett og slett trosse Gemma, begynner ting å bli farlig. 

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Marvel Cinematic Universe har lekt med konseptet om et multivers i en stund nå, gjennom filmer som «Spider-Man: No Way Home» og «Doctor Strange in the Multiverse of Madness». Nå ser det ut til at konseptet skal eksplodere over MCU i «Ant-Man and the Wasp: Quantumania», den tredje delen i «Ant-Man»-serien med filmer som vil gjenforene originalstjernene Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, og Michelle Pfeiffer. 

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One

«Mission: Impossible»-filmene har trosset oddsen ved å være en franchise som ser ut til å bli større og bedre for hver gang. Tom Cruise spilte Ethan Hunt for første gang helt tilbake i 1996, og siden den gang har han jobbet med forskjellige filmlegender for å bygge karakteren til en slags superhelt, og påta seg stadig mer dristige oppdrag og virkelige stunts underveis. Nå er vi i ferd med å få den største «Mission»-historien ennå. Den syvende filmen i serien som har utviklet seg lenge, vil nok en gang teame Cruise med regissør Christopher McQuarrie, hjernen bak de to foregående delene i serien. 

Barbie

Talentet bak denne filmen gjorde den til et interessant prosjekt fra begynnelsen, da Oscar-nominerte Greta Gerwig gikk opp for å regissere og co-skrive filmen sammen med sin partner og andre Oscar-nominerte Noah Baumbach. Deretter ble Margot Robbie med i filmen i tittelrollen, etterfulgt av Ryan Gosling som Barbies skjønnhet, Ken, og ting tok seg virkelig opp. Det er ingen tvil om at publikum er spente på å se hva denne filmen kan by på! 

Dune: Del to

I god tid før hans første «Dune»-film ble utgitt høsten 2021, gjorde filmskaperen Denis Villeneuve det klart at han siktet mot flere filmer og at den første filmen bare var første halvdel av Frank Herberts episke roman. Nå, takket være den første filmens suksess, er «Dune: Part Two» på vei, og den ser ut til å presentere noe enda større enn forgjengeren. Den originale filmens rollebesetning er klar til å gjenta rollene sine, inkludert Timothee Chalamet, Rebecca Ferguson, Zendaya, Josh Brolin, Dave Bautista og Stellan Skarsgard.