Rykte: Aaron Taylor-Johnson kan bli den nye James Bond

Ifølge rykter i britisk presse har skuespilleren deltatt på en topphemmelig audition som MI6-agent med rett til å drepe, og har imponert Bond-sjef Barbara Broccoli selv.

Merkelig nok ser Aaron Taylor-Johnson ut til å være det nåværende førstevalget til å ta på seg drakten som Agent 007, i hvert fall hvis vi skal tro rykter fra britisk tabloidpresse. En anonym kilde har fortalt avisen The Sun at Aaron Taylor-Johnson deltok på en audition i Pinewood Studios i London, hvor produsent Barbara Broccoli var til stede.

«Aaron var på audition som den neste James Bond tidligere i september, og produsentene og Barbara elsket ham. Han er nå et av førstevalgene,» sa en innsider til Esquire.
Ryktet skal tas med en klype salt, men den 32 år gamle Aaron passer likevel inn i aldersspennet, da produsentene tidligere sa at de var på utkikk etter noen over tretti. I tillegg er han heller ikke fremmed for actionsjangeren. Med filmer som «Tenet», «Avengers: Age of Ultron» og «Kick-Ass» på CV-en, vet han nok hvordan han skal gjennomføre et stunt eller to.

Det spekuleres vilt i hvem som blir den neste skuespilleren som tar på seg rollen som Ian Flemings ikoniske agent. Tom Hardy, Henry Cavill, Tom Holland og sist Dan Stevens har alle blitt sett på som mulige kandidater.

Se Aaron Taylor Johnson i Bullet Trail: