«Troll» setter Netflix-rekord

Ferske tall fra Netflix viser at filmen har blitt vist  nærmere 76 millioner timer på én uke – verden over. Det er en rekord for en ikke-engelskspråklig film på Netflix.

– Jeg hadde aldri trodd at vår norske troll-film skulle nå så bredt ut over hele verden. Det er helt fantastisk, sier regissør, Roar Uthaug.

Produsentene er også svært fornøyd med nyheten.

– Vi er overveldet, ydmyke og glade, men mest av alt stolte over at verden trykker vårt Troll til sitt bryst, sier daglig leder og produsent, Espen Horn og produsent, Kristian Strand Sinkerud i Motion Blur.

Det er også ingen tvil om at filmen har vært en storsatsning. Netflix er kjent for å overraske med kreative kampanjer i forbindelse med lanseringene sine, og denne filmen er intet unntak. De siste ukene har en gul bil med en gigantisk hodeskalle kjørt rundt i Oslos gater.

Foto: Netflix