«Ringenes Herre»-trilogien kommer på kino i 2023 i utvidede utgaver

Peter Jacksons episke eventyrfilmer kommer tilbake til det store lerretet denne vinteren. De nye utgavene er kraftig utvidet!

Fantastiske nyheter for alle filmelskere – alle tre «Ringenes Herre»-filmene kommer tilbake til det store lerretet.

Peter Jacksons ambisiøse filmatiseringg av J.R.R. Tolkiens Ringenes Herre-trilogi debuterte i 2001, og ble umiddelbart en stor suksess. Utenfor flere kinoer var billettkøene endeløse og ved Colosseum kino i Oslo overnattet fansen for å sikre seg billetter for å sikre seg fantastiske eventyr i Midgard.

«Ringenes herre» ble fulgt av «Ringenes herre: to tårn» (2002) og den mektige finalen av «Ringenes herre: Atter en konge» (2003). Mange fans anser imidlertid Extended Edition – de utvidede versjonene med mange scener som ikke kom inn i kinoversjonen – for å være overlegen.  På nyåret blir de å se på kino.

Ringenes Herre: Extended Version


Den unge hobbiten Frodo arver en magisk ring fra sin fetter Bilbo. Ringen har onde krefter som trollmannen Sauron trenger for å slavebinde hele Midgard. Den utvidede versjonen er 3 timer 38 minutter. Billettene legges ut for salg denne uken.

 

Ringenes herre: to tårn: Extended Version 

Brorskapet har delt seg, men målet er fortsatt å ødelegge ringen. Frodo og Sam legger livet i Gollums hender for å finne veien til Mordor. Eventyret fortsetter med en spilletid på 3 timer og 45 minutter.

 

Ringenes herre: Atter en konge: Extended Version 

Siste del i Ringenes Herre-trilogien. Den siste og avgjørende kampen om Midgard er for hånden. Filmen er hele 4 timer og 12 minutter lang.