«Batman Beyond»-filmen med Michael Keaton er skrotet

En filmatisering av «Batman Beyond» med Michael Keaton i hovedrollen er i likhet med «Batgirl» og «Wonder Woman 3» blitt kansellert av Warner Bros.

Hvis det er én ting vi har lært i det siste, så er det at Warner Bros. liker å skrote superheltproduksjonene sine. I går ble det meldt at «Wonder Woman 3» ikke blir laget, og nå ser det også ut til at en «Batman»-film er skrotet.

Collider skriver at «Batman Beyond» med Michael Keaton i hovedrollen ikke blir en realitet. Prosjektet skulle være en filmatisering av tegneserieserien med samme navn, der en gammel Bruce Wayne veileder en ung ny Batman i en futuristisk vri.

Lite var kjent om «Batman Beyond», men ifølge ryktene skal det handle om maktskiftet innen DC.  James Gunn («Guardians of the Galaxy») og Peter Safran har tatt over roret og leder nå DCs filmdivisjon. Med alle nedleggelsene ser det ut til at de ønsker å kansellere hele Zack Snyders visjon om «Justice League» og starte noe helt nytt.