En filmatisering av «Batman Beyond» med Michael Keaton i hovedrollen er i likhet med «Batgirl» og «Wonder Woman 3» blitt kansellert av Warner Bros.

Hvis det er én ting vi har lært i det siste, så er det at Warner Bros. liker å skrote superheltproduksjonene sine. I går ble det meldt at «Wonder Woman 3» ikke blir laget, og nå ser det også ut til at en «Batman»-film er skrotet.

Collider skriver at «Batman Beyond» med Michael Keaton i hovedrollen ikke blir en realitet. Prosjektet skulle være en filmatisering av tegneserieserien med samme navn, der en gammel Bruce Wayne veileder en ung ny Batman i en futuristisk vri.

Lite var kjent om «Batman Beyond», men ifølge ryktene skal det handle om maktskiftet innen DC.  James Gunn («Guardians of the Galaxy») og Peter Safran har tatt over roret og leder nå DCs filmdivisjon. Med alle nedleggelsene ser det ut til at de ønsker å kansellere hele Zack Snyders visjon om «Justice League» og starte noe helt nytt.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen