Ny Jo Nesbø-filmatisering kan strømmes i dag

Den engelsk-italienske noir-thrilleren The Hanging Sun er basert på Jo Nesbøs bestselger «Mere blod». Filmen, som blant annet er filmet på Herøy og i Ålesund, kan strømmes fra og med i dag på SkyShowtime. 

The Hanging Sun er basert på norske Jo Nesbøs bok «Mere blod», og kan strømmes på SkyShowtime i Norge fra og med i . Filmen utspiller under en intens norsk sommer hvor solen aldri går ned og hvor liv og død henger tett sammen.

I filmen møter vi John (Alessandro Borghi), en motvillig leiemorder på flukt fordi han har forrådt sin mektige, kriminelle far (Peter Mullan). John har flyktet nordover for å unnslippe familien og ikke minst broren, Michael (Frederick Schmidt). Flukten tar ham langt nord i Norge hvor han gjemmer seg langt inne i skogen, nær en isolert liten landsby med læstadianere.

Her kommer John tett på en kvinne som selv har en utfordrende fortid. Han møter Lea (Jessica Brown Findlay), hvis sønn Caleb (Raphael Vicas) ser på John som en farsfigur. Nå må de to finne en måte å bryte båndene til fortiden om de skal lykkes med å starte på nytt. Den fire ganger Emmy-nominerte skuespilleren Charles Dance er også på rollelisten som Jacob.