Suksessen for «Troll» fortsetter

Nye tall fra Netflix viser nå at Troll ligger på 1.plass på listen over alle ikke-engelskspråklige filmer på Netflix – totalt, verden over. Filmen har blitt vist hele 128 millioner timer på to uker, og tallene øker fortsatt. 

Forrige uke (5-11 desember) toppet Troll listen over mest sette ikke – engelskspråklige filmer i 93 land, inkludert Norge, Frankrike, Tyskland, USA, England, Japan, Sør – Korea, Brasil og Mexico.

Filmen hadde premiere 1.desember og er regissert av Roar Uthaug og produsert av Espen Horn og Kristian Strand fra Motion Blur, med skuespillerne Ine Marie Wilmann, Kim Falck, Mads Pettersen, og Gard B. Eidsvold.

– Det er helt utrolig at vi i lille Norge kan lage en film som når så bredt ut over hele verden. Jeg er kjempestolt av hva vi har skapt sammen, og veldig inspirert til å jobbe videre, sier regissør, Roar Uthaug.

– Vi er overveldet, ydmyke og glade, men mest av alt stolte over at verden trykker vårt Troll til sitt bryst, sier daglig leder og produsent, Espen Horn og produsent, Kristian Strand Sinkerud i Motion Blur.