Jonas Åkerlund, Veronica Maggio og Miriam Bryant lager direktesendt videoprosjekt

To av Sveriges største artister Veronica Maggio og Miriam Bryant skal lage en nøye koreografert og tretti minutter lang direktesending regissert av Jonas Åkerlund.

Den tidligere black metal trommeslageren og musikkvideoregissøren har tidligere laget «Lords of Chaos»  (2018) om den norske black metal-scenen og Netflix-filmen Polar (2019) med Mads Mikkelsen.

Nå er det klart at to av Sveriges største og mest populære artister, Veronica Maggio og Miriam Bryant, har inngått et samarbeid om den kommende singelen Under nog ny. I tillegg til et unektelig triumferende samarbeid inviterer de til en tretti minutter lang direktesending – som er nøye koreografert og øvd inn over flere uker sammen med Jonas Åkerlund. Hvor publikum skal få dele Veronica og Miriams historier på samme tid, filmet samtidig og i sanntid. Kvelden avsluttes så med en felles fremføring av den nye singelen Under nog ny.

–Det kan ha vært da vi satt der i huset til Jonas Åkerlund og spiste boller blant kosedyr og hodeskaller som Miriam og jeg  begynte begge å føle at alt var mulig. Vi slo oss sammen og snart skal vi spille inn en 30 minutter lang livestream regissert av Åkerlund der vi kan følge meg og Miriam på delt skjerm mens vi spiller musikken vår live, spiller, slåss, synger vår kommende duettsingel, kler oss ut som hverandre og gjøre vårt ytterste for å stadig få seeren til å lure på når vi er i karakter og når vi er oss selv, sier Veronica Maggio.

–Å få jobbe med Jonas er nok noe som står øverst på enhver artists ønskeliste. Og å gjøre dette med Veronica, som jeg er stor fan av, føles som et drømmescenario! Alle tre landet ganske raskt ved at vi ikke ville lage en musikkvideo eller en klassisk livestream, men i stedet åpne for en helt ny måte å gi ut musikk på. Som seer bør du føle; hva er ekte og hva er skuespill? Det eneste vi kan si med sikkerhet er at jo lenger du ser, jo mer skrudd blir det, avslutter Miriam Bryant.