Kinotoppen: «Avatar: The Way of Water» har blitt sett av 151.382 på fire dager

Forventingen til Avatar: The Way of Water har slått til. Den har fylt kinosalene siden premieren på torsdag. I helgen ble den sett av 96.148 og av hele 151.382 i løpet av de fire første dagene på kino.

James Camerons film troner nokså ensomt på kinotoppen. Filmen har fått strålende kritikker og leverer til de grader når det gjelder kinobesøk.

På andreplass på Kinotoppen følger Teddybjørnens jul som ble sett av16.561 i løpet av helgen. Totalt er den sett av 235.333 siden premieren 11. november. På tredjeplass følger Pus med støvler: Et siste ønske.

På fjerdeplass finner vil Tommy Wirkolas julehorrorkomedie Violent Night. Filmen gjør det bedre i USA enn i Norge. I USA holder den fremdeles en tredjeplass og i flere land i Asia og Afrika ligger den på Kinotoppen foran Avatar: The Way of Water to uker etter premieren.

Folk og røvere i Kardemomme by har hatt førpremiere. Det har vært nok til å sende filmen inn på en femteplass. Det lover godt før premieren 1. juledag. Ellers er det verdt å merke seg at Norges Oscar-kandidat, Krigsseileren, er i ferd med å runde fire hundretusen solgte billetter. Filmen er så langt sett av 398.572.